enro
Alege limba

SHOT


shot

Biografie

Urs, Cale, Sorin și Juno, cei patru membri ai boyband-ului SHOT, noul proiect inițiat de HaHaHa Production, au pornit în aventura vieții lor, conduși de un singur vis: muzica. Ies în evidență prin vocile bune și super skill-urile lor de dans, atuuri completate de o imagine young & cool.

Au personalităti diferite, dar povești de viață asemănătoare. Sunt legați de o prietenie frumoasă, de pasiunea pentru muzică și de dorință de a se exprima liber.

„Despre noi patru, ce vă putem spune? Trupa SHOT înseamnă foarte mult. Stăm împreună de opt luni deja. Wow, s-au făcut opt luni! Acum ne dăm seama că și pe scenă se vede relația puternică pe care am legat-o.

Lucrăm la proiect de vara trecută și ne-am dedicat întru totul lecțiilor de canto, repetițiilor de dans și sesiunilor de înregistrări. Ne înțelegem foarte bine între noi, familiile ne sunt prietene, de fapt SHOT a devenit o mare familie. Toți prietenii sunt foarte entuziasmați de proiect și, de fiecare dată când avem ocazia, ne strângem la noi în apartament și petrecem până dimineața. E un vis devenit realitate”, spun SHOT.

Felul în care s-a format trupa demonstrează faptul că puterea atracției este mare atunci când îți dorești foarte mult un lucru. În paralel, fără să se cunoască foarte bine între ei, s-au pregătit pentru această experiență.

La Timișoara, Cale își închiria studio-uri și compunea piese pe care le posta independent pe YouTube. În Constanța, Juno lucra pe partea de dans și rap. După mutarea din Galați în București, Sorin combină cariera de modelling cu lecțiile de canto. Iar buzoianul Urs, după câțiva ani ca dansator, a reluat și studiul muzical.

 „Parcă am simțit cu toții ce avea să vină. Bine, nu ne-a fost ușor, fiecare a făcut sacrificii pentru a urma calea artistică, însă iată-ne! A meritat,” spun băieții de la SHOT.

Primul single al trupei SHOT se numește „Buza de jos”, o piesă care transmite energie, un vibe pozitiv și pe care sigur o vom asculta peste tot vara aceasta.

„<<Buza de jos>> a fost o experiență extraordinară pentru noi patru. Asta pentru că este prima piesă pe care am înregistrat-o, iar în acel moment noi încă nu realizam ce ni se întâmplă. Stăteam în studio cu Smiley, DOC, Dorian și cu producătorii de la HaHaHa Production și lucram la proiectul nostru! Piesa descrie, într-o manieră puțin mai explicită, am putea spune :)), momentul în care te întâlnești cu crush-ul pe stradă. So get used cu stilul nostru mai îndrăzneț de a aborda lucrurile, pentru că ăsta este doar începutul”, este mesajul pe care Urs, Sorin, Cale si Juno îl transmit fanilor.

Piesa e completată de o coregrafie explozivă realizată de Freek, coregraful trupei, care sigur va face senzație în show-urile lor. O mică parte din ceea ce veți putea vedea pe scenă, puteți descoperi urmărind videoclipul piesei „Buza de jos”, un material regizat de Iulian Moga.

 „Filmările clipului au fost foarte emoționante, dar ne-am super distrat pe set, și noi, și fetele, și Iulian Moga, regizorul clipului, și echipa HaHaHa, care ne sprijină în tot ceea ce facem.

Sperăm că primul nostru single o să vă binedispună, că nu o să vă mai opriți din dansat și fredonat și că o să petrecem împreună întreaga vară pe <<Buza de jos>>!”

Cel mai nou proiect HaHaHa Production și-a lansat oficial pe 27 octombrie 2016 primul EP – „MIA”- într-un super eveniment în care au îmbinat perfect cele două mari pasiuni ale lor: muzica și dansul. EP-ul MIA sau Momente-Inspirație-Ambiție este povestea muzicală a băieților de la SHOT și conține 5 piese și un bonus track.

 

Cele mai noi stiri despre SHOT