enro
Alege limba

Mihai Ristea


mihai-ristea-small

Biografie

Mihai Ristea a lansat primul proiect muzical în anul 2008, „Montuga”, alături de care a câștigat premiul Best New Act la Romanian Music Awards.

Astăzi este unul dintre cei mai apreciați producători români, acesta semnând numeroase single-uri care s-au impus atât în topurile din România, cât și în cele internaționale. Andra, Corina, Dj Sava și Raluka, Anda Adam, Sasha Lopez sunt câțiva dintre artiștii pentru care, Mihai, a creat single-uri apreciate, atât de către public, cât și de colegii din breaslă.

În 2010, Mihai produce piesa „All my people” pentru Sasha Lopez, piesă care deschide Festivalul de la Rio din Brazilia, obține Discul de aur pentru vânzările realizate în Canada și generează aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Între 2012 și 2013, Mihai Ristea călătorește regulat în Spania pentru a produce câteva materiale ale unui artist spaniol de succes (Rasel). Pentru acesta compune și produce piesele „Viven” și „Oyeme”. Ambele materiale se bucură de mult succes în Spania, iar „Viven” reușește să rămână în airplay 29 de săptămâni în top 40 Principales, un record pentru un artist pop spaniol.

În 2011, Mihai se hotărăște să se dedice proiectului său solo și intră în echipa HaHaHa Production. În toamna aceluiași an a lansat primul său single, „Sexy Eyes”. Single-ul a ajuns pe locul 1 în Turcia.

În 2013, colaborează cu Sore la piesa „Beautiful Life”, o piesă creată în studiourile HaHaHa Production și lansată în colaborare cu MediaPro Music.

Anul acesta Mihai Ristea, alături de Don Baxter, a lansat piesa „Ploaia”, o piesă care se bucură pe deplin de aprecierea publicului.

Mihai Ristea  face parte și din trupa Golan, un proiect muzical experimental cu mare priză în rândul publicului underground din România.

Cele mai noi stiri despre Mihai Ristea