enro
Alege limba

Cabron


Biografie

Cabron activează pe scena hip hop din România încă din 1999 când împreună cu Shobby a înfiinţat trupa Codu’ Penal. A lansat 3 albume în această formulă: „În Familie (pentru bani)” – 2003, „Pe Viaţă” – 2004, „Apocalipsa” – 2006.

În 2003, a produs piese pentru albumul Nico – „Gând pentru ei”, printre materiale numărându-se şi „Nu pot să mai suport” (piesă care s-a bucurat de un mare succes în România).

În 2005, produce împreună cu Shobby compilaţia „Hip-Hop Greu de Difuzat”, un material dedicat lui Sișu (aflat în închisoare la acea vreme). Pe această compilaţie colaborează cu Puya, Pacha Man, Dizzy (Morometzii), Honey, Esenţial, Mark, Jamaika, Sharky.

În 2006, Cabron a lucrat cu Sișu şi Puya la piesa „Dependent” care a fost inclusă pe albumul „O mare familie”.

În 2007, a părăsit trupa Codu’ Penal, dorindu-şi o carieră solo. În acelaşi an a produs albumul „Prin ochii mei”, pe care a decis să îl ofere gratuit pe internet, la cererea fanilor.

În 2009, a intrat în echipa HaHaHa Production şi a început să lucreze la albumul „AL(t)BUM”, de pe acesta fiind extrase şi single-urile: „Letz be friends” şi „Femei”.

În 2011, Cabron lansează piesa Show TV, o creaţie muzicală cu un mesaj puternic social.

2012 a fost un an al hit-urilor pentru Cabron. Artistul a colaborat cu Pacha Man şi Jazzy Jo la piesa „Arată-le la toţi”, a cărui clip a reuşit să adune peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube. În noiembrie a lansat alături de Loredana Groza single-ul – „Apa” – ce avea să strângă aproximativ 13 milioane de vizualizări. Tot în acest an, el a scris, împreună cu What`s Up şi Ioni, hitul „Iarna pe val”, o piesă ce avea să fie pe buzele tuturor în plină iarnă.

În 2013, colaborează cu Speak şi Brighi single-ul „Pradă de război”, o piesă ce are un mesaj emoţionant. Tot în acest an lansează şi melodiile „PaRap”, „Frunzele şi iarba”, dar şi „Dă-o tare”. „Frunzele şi iarba” este un single relaxant ce s-a bucurat de toată aprecierea publicului.

Cabron a lansat în 2014, alături de Voltaj, piesa – „Vocea ta” – un single cu un mesaj social puternic și a colaborat cu Jazzy Jo pentru single-ul „Taci un pic”.

În 2015 a revenit cu single-ul „Lupu’ de pe maidan”, o colaborare cu Peter Pop, și a lansat două noi piese în campania HaHaHa Production #maimusic: „Adu-mi o bere” și „Gust amar”. De asemenea, îl putem asculta și pe single-ul lui Silviu Pașca -„Supererou”.

După o super colaborare cu Andra pentru piesa „Niciodată să nu spui niciodată”, Cabron a lansat single-ul „Adevăr sau minciună”, o piesă puternică și sensibilă, un featuring cu Nicoleta Nucă.

2016 a fost anul în care am putut asculta trei noi piese semnate de Cabron, trei colaborări de succes: „La masa mea”  feat. Ștefan Bănică, „Telefoanele, actele, Cashu’” feat. DOC  și „La înălțime” feat. What’s UP.

Cele mai noi stiri despre Cabron